logo tagline

De Voordeelmarkt Nijverdal B.V.

Contactgegevens

Rudolf Dieselstraat 17

7442DR Nijverdal

nijverdal@devoordeelmarkt.nl

0548 626 190

Openingstijden winkel

Maandag 09:00 - 18:00

Dinsdag 09:00 - 18:00

Woensdag 09:00 - 18:00

Donderdag 09:00 - 18:00

Vrijdag 09:00 - 18:00

Zaterdag 09:00 - 17:00

Afwijkende openingstijden

Maandag 1 januari gesloten

Dé verfwinkel in Nijverdal

Als één van de grotere vestigingen van De Voordeelmarkt staat deze verfwinkel in Nijverdal open voor elke klantvraag of klusprobleem. Samen met filiaalleider Michel staan deze verfkenners voor jou klaar. Ze denken graag mee een passende oplossing te vinden. Ben jij op zoek naar verf, voordeel en advies? Kom langs in onze winkel in Nijverdal!

De beste verf voor de laagste prijs

Wij zijn altijd op zoek naar de beste verf voor de laagste prijs zodat wij deze jou ook aan kunnen bieden. Met ons assortiment aan Sikkens, Fitex en Drenth verf bijvoorbeeld, maar ook met partij verf. Zodat jij jouw verf kan vinden, in jouw kleur en voor jouw klus. Bestel online en haal het in Nijverdal op of kom langs in onze winkel!

Ben je er al geweest? Laat ons en andere mensen weten hoe het was!

Schrijf een Google review voor De Voordeelmarkt Nijverdal

Assortiment in De Voordeelmarkt Nijverdal

Omdat dit één van onze grotere vestigingen is vind je vrijwel ons hele assortiment met verf, schildersbenodigdheden en andere klusartikelen. Ben jij op zoek naar Histor, Flexa of Hammerite verf? Of juist naar een beits van Cetabever of Rambo? Bekijk de actuele voorraad online of informeer in de winkel wat de beste oplossing is voor jouw klus! Graag tot snel!