logo tagline

Schrijf je in en win!

Abonneer je op onze nieuwsbrief, blijf op de hoogte en win een e-bike!

Schrijf je middels onze pop-up of via het veld onderaan onze website. Door je in te schrijven ontvang je onze nieuwsbrief waarin we de nieuwste acties, de laatste adviezen en andere promoties delen. Zo ben jij altijd op de hoogte!

Naast deze informatie over het meeste voordeel maak jij met jouw inschrijving nu ook kans op het winnen van een elektrische fiets van Vyber. Hoe je deelneemt? Simpelweg inschrijven op de nieuwsbrief!

Iedereen die ingeschreven is op 31 december 2022 maakt kans op het winnen van deze e-bike. We loten van deze deelnemers een winnaar die een splinternieuwe elektrische fiets krijgt. Natuurlijk nemen we contact op of het de dames- of herenfiets moet worden en in welke maat we de fiets kunnen opsturen!

Elektrische fiets van Vyber

De elektrische fietsen van Vyber zijn krachtig, fraai afgewerkt en slim! Ze zijn verbonden met een app die de fiets kan lokaliseren en je informeert hoeveel batterij de fiets nog heeft. Oftewel nooit meer jouw fiets kwijtraken in de fietsenstalling of bij diefstal!

Met een landelijk netwerk aan dealers vind je bij Vyber altijd een verkooppunt in de buurt. Naast deze landelijke dekking krijg je met Vyber een reeks aan goede recensies van onder andere het AD en de ANWB waaruit de fietsen naar voren komen met cijfers van een 8,3 en 8,1.

Nieuwsbrief van De Voordeelmarkt

Meld je dus snel aan voor de nieuwsbrief van De Voordeelmarkt om kans te maken op zo’n prachtige elektrische fiets. Naast kans maken op deze fiets krijg je wekelijks de nieuwsbrief van De Voordeelmarkt in jouw mailbox.

In onze nieuwsbrief gaan we verder in op aanbiedingen en adviezen uit onze folder. Krijg automatisch het meeste voordeel in jouw mailbox en lees de nieuwste blogs met adviezen over verf, stappenplannen voor een klus of informatie over schildersbenodigdheden.