logo tagline

Deel een foto van jouw klus en win € 50,- shoptegoed!

Wij zijn benieuwd naar het proces en het resultaat dat jullie behalen met onze verf- en klusartikelen. Deel jij in de periode van 1 juni 2022 t/m 30 juni online een foto van jouw klus, dan maak jij kans op € 50,- shoptegoed!

Dit is wat moet je doen:

Stap 1:

Doe een aankoop bij De Voordeelmarkt, online of bij één van onze 14 vestigingen. Deze aankoop dient plaats te vinden in de periode van 16 mei 2022 t/m 30 juni 2022. Bewaar je ordernummer of bonnetje dus goed!

Stap 2:

Maak een foto van het proces en/of resultaat van jouw klus. Hoe beter jouw proces en/of resultaat in beeld is gebracht, hoe meer kans jij maakt om er als winnaar met de prijs vandoor te gaan.

Tip! Voeg actie of sfeer toe aan jouw foto, hiermee vergroot je jouw kans om deel te nemen aan de eindloting.

Stap 3:

Deel jouw resultaat op Instagram of Facebook met de hashtag #devoordeelmarkt en tag @devoordeelmarkt in het bericht. Let op! Jouw profiel dient openbaar te zijn tijdens deze periode. Geen openbaar profiel? Stuur dan jouw bericht via DM of PB naar @devoordeelmarkt en maak nog steeds kans!

Tip! Extra kans maken? Deel jouw foto op zowel Facebook als Instagram!

Lees hier de actievoorwaarden.

Volg jij ons nou nog niet op Facebook en Instagram? Doe dat dan heel snel!

Bekendmaking

De bekendmaking wordt gedaan op 11 juli 2022. Deze bekendmaking wordt gedaan door ons eigen marketingteam. Zij kiezen de 15 beste foto’s, waarna er middels een loting één winnaar wordt gekozen. Op 11 juli maken wij middels een bericht op onze socials bekend wie er heeft gewonnen. Ook sturen wij de winnaar een DM of PB afhankelijk van het platform waarmee deel is genomen.