logo tagline

De perfecte kleur verf

Wil je een verfkleur bestellen en weet je de kleurcode al? Of wil je juist een verfkleur zelf bepalen, dan kunt je de uitgebreide online kleurenkiezer van De Voordeelmarkt gebruiken. Hierin vind je natuurlijk RAL kleuren, Flexa kleuren en Histor kleuren. Maar daarnaast ook de Sikkens Rijks kleuren, Painting the Past kleuren en Pure and Original kleuren!

Om jouw favoriete verfkleur te kunnen kiezen bepaal je eerst de verf en hoeveelheid (bijvoorbeeld, 1 of 2.5 liter) die je nodig hebt. Dit doe je door op de gewenste hoeveelheid te klikken die je ziet staan onder "Maak een keuze:". 

Nadat je de inhoud hebt gekozen moet je jouw favoriete kleur nog bepalen. Dit doe je door op het blauwe "Kies een kleur" icoontje te klikken. Je komt dan in het kleurkiezer menu waar je jouw kleur kunt bepalen door op de collectie aan de linkerkant van de pagina te klikken waar de kleur uitkomt. Vervolgens klik je de kleur aan die je wilt bestellen en je gaat terug naar de pagina van het product wat je wilt bestellen.

Als je jouw favoriete kleur heb gekozen zal je zien dat de prijs in sommige gevallen aangepast word. Voor een donkere kleur zal een hogere prijs gelden dan voor lichte kleuren. Dit komt door de hoeveelheid mengpasta die toegevoegd moet worden door de mengmachine om de juiste kleur te maken.

Naar de kleurenkiezer