logo tagline

Betalen en BTW

Betalen precies zoals jij dat wil. Dat is pas voordeel!

Betaalmogelijkheden:

iDEAL is een Nederlandse standaard voor het verrichten van internetbetalingen. iDEAL werkt samen met de 10 grootste banken in Nederland: ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en van Lanschot. Nadat je de winkelmand hebt gevuld en overgaat naar de kassa kun je kiezen voor een iDEAL betaling. Bij deze betaalwijze kan jouw eigen bank geselecteerd worden om de betaling te verrichten.

De daadwerkelijke betaling vindt daarna plaats in de vertrouwde omgeving van de website van de bank. In deze omgeving staat de bank garant voor de veiligheid. Jij en De Voordeelmarkt zijn dan verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten. Het gebruik van deze betaalmethode is veilig en gemakkelijk!

Je kunt ook betalen via PayPal. PayPal is een soort tussenrekening voor jouw online aankopen. Het is een makkelijke, veilige manier om online aankopen te doen. De reden dat het gebruik hiervan zo veilig is, is dat je jouw geld bij oplichting altijd terugkrijgt. Verder is het ook niet meer noodzakelijk om jouw persoonlijke gegevens met vreemden te delen. Hoe werkt het? Je maakt een account aan op de site van PayPal en deze wordt gekoppeld aan jouw bankrekening. Aankopen die jij doet worden vervolgens automatisch van jouw bankrekening afgeschreven.

Betalen met creditcard is ook mogelijk. Je hebt hierbij de mogelijkheid om te betalen met Visa of Mastercard. Bij de bestelling geef je aan dat je met jouw creditcard wil betalen en je vult jouw kaartgegevens in. Het creditcardnummer en de datum totdat de pas geldig is. Bij een Visakaart geef je daarbij de CVV2 code op en bij de Mastercard de CVC code. Bij beide creditcards heb je extra zekerheid rondom betalingen en online bestellingen.

Met de betaaloptie van Maestro bieden wij jou de mogelijkheid om naast iDeal ook met de internationale methode te betalen. Met geld wat direct op de rekening staat, wordt je gevraagd de betaling te voltooien. Dit gaat aan de hand van de 12-cijferige code op de kaart als ook de beschermde omgeving van MasterCard SecureCode. 

Naast betalingen vooraf zoals hierboven omschreven kun je ook betalen met Afterpay. Deze betaalmethode laat je eerst de bestelling leveren en betaal je via Afterpay jouw factuur voor de bestelling bij De Voordeelmarkt. Binnen 14 dagen na het ontvangen van een betaaloverzicht van Afterpay voor de geplaatste order betaal je jouw bestelling. Deze betaling gebeurt aan Afterpay via het betaaloverzicht wat je ontvangt via de mail en app van Afterpay. Je hoeft hiervoor geen account aan te maken. Bij een bestelling van onder de €15,- wordt er een toeslag gerekend van €1,25.

BTW:

Alle vermelde bedragen in de webwinkel van De Voordeelmarkt zijn inclusief BTW.

De bedragen op de factuur die je ontvangt nadat de bestelling is afgerond zijn ook inclusief BTW.