logo tagline

Betalen en BTW

Bij De Voordeelmarkt kun je betalen zoals jij het wilt! Met iDEAL, Mastercard of liever achteraf betalen met Riverty is bij ons geen probleem. Zo proberen wij het bestellen en betalen zo makkelijk mogelijk te maken, maar vooral dit op jouw wensen aan te laten sluiten.

Betaalmogelijkheden

Zo bieden wij jou verschillende betaalmogelijkheden aan zodat betalen net zo makkelijk gaat als bestellen bij De Voordeelmarkt. Kom je er toch niet helemaal uit of mis je iets? Onze klantenservice staat voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Of het nu gaat om bestellingen, verfadvies of het juist aanpakken van een klus. 

Betalen met iDEAL

iDEAL is een Nederlandse standaard voor het verrichten van internetbetalingen. iDEAL werkt samen met de 10 grootste banken in Nederland: ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en van Lanschot. Nadat je de winkelmand hebt gevuld en overgaat naar de kassa kun je kiezen voor een iDEAL betaling. Bij deze betaalwijze kan jouw eigen bank geselecteerd worden om de betaling te verrichten.

De daadwerkelijke betaling vindt daarna plaats in de vertrouwde omgeving van de website van de bank. In deze omgeving staat de bank garant voor de veiligheid. Jij en De Voordeelmarkt zijn dan verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten. Het gebruik van deze betaalmethode is veilig en gemakkelijk!

Betalen met PayPal

Je kunt ook betalen via PayPal. PayPal is een soort tussenrekening voor jouw online aankopen. Het is een makkelijke, veilige manier om online aankopen te doen. De reden dat het gebruik hiervan zo veilig is, is dat je jouw geld bij oplichting altijd terugkrijgt. Verder is het ook niet meer noodzakelijk om jouw persoonlijke gegevens met vreemden te delen. Hoe werkt het? Je maakt een account aan op de site van PayPal en deze wordt gekoppeld aan jouw bankrekening. Aankopen die jij doet worden vervolgens automatisch van jouw bankrekening afgeschreven.

Creditcard

Betalen met creditcard is ook mogelijk. Je hebt hierbij de mogelijkheid om te betalen met Visa of Mastercard. Bij de bestelling geef je aan dat je met jouw creditcard wil betalen en je vult jouw kaartgegevens in. Het creditcardnummer en de datum totdat de pas geldig is. Bij een Visakaart geef je daarbij de CVV2 code op en bij de Mastercard de CVC code. Bij beide creditcards heb je extra zekerheid rondom betalingen en online bestellingen.

Met de betaaloptie van Maestro bieden wij jou de mogelijkheid om naast iDeal ook met de internationale methode te betalen. Met geld wat direct op de rekening staat, wordt je gevraagd de betaling te voltooien. Dit gaat aan de hand van de 12-cijferige code op de kaart als ook de beschermde omgeving van MasterCard SecureCode. 

Apple Pay 

Met Apple Pay koppel jij jouw betaalmethode aan jouw telefoon. Door middel van de Wallet wordt jou betaalmethode beheert en kun je eenvoudig in winkels en online betalen met jouw mobiel.

Betalen met MisterCash of KBC

Tot 2016 bekend als Bancontact is MisterCash een bekende betaalmethode. Vooral in België wordt dit veel gebruikt. Daarnaast is ook KBC een standaard in België die wij bij De Voordeelmarkt als standaardbetaalmethode aanbieden.

Achteraf betalen met Riverty

Naast betalingen vooraf zoals hierboven omschreven kun je ook betalen met Riverty. Deze betaalmethode laat je eerst de bestelling leveren en betaal je via Riverty jouw factuur voor de bestelling bij De Voordeelmarkt. Binnen 14 dagen na het ontvangen van een betaaloverzicht van Riverty voor de geplaatste order betaal je jouw bestelling. Deze betaling gebeurt aan Riverty via het betaaloverzicht wat je ontvangt via de mail en app van Riverty. Je hoeft hiervoor geen account aan te maken. Bij een bestelling van onder de €15,- wordt er een toeslag gerekend van €1,25.

BTW

Alle vermelde bedragen in de webwinkel van De Voordeelmarkt zijn inclusief BTW.

De bedragen op de factuur die je ontvangt nadat de bestelling is afgerond zijn ook inclusief BTW.