logo tagline

Bezorgopties en verzendkosten

Bestellingen met een totaalbedrag boven de € 50 worden morgen gratis bezorgd!

Standaard bezorging 

Vóór 23:59 besteld, de volgende werkdag bezorgd.

Wanneer je een bestelling op werkdagen vóór 23:59 uur (ma t/m vrij) plaatst in De Voordeelmarkt webshop, dan wordt deze nog dezelfde dag verzendklaar gemaakt en opgehaald door één van onze vervoerders. Met uitzondering op laminaat en spoedleveringen. Op het moment dat jouw order verzendklaar is zullen we een mail sturen met daarin de track and trace gegevens. Wij werken met een tweetal vervoerders: PostNL en Instabox (RedJePakketje). Zij zullen er zorg voor dragen dat jouw bestelling de volgende werkdag bezorgd wordt. 

Express Service (Same Day Delivery) 

Op werkdagen vóór 12:00 besteld, dezelfde avond bezorgd!

We bieden met De Voordeelmarkt Express Service de optie om op werkdagen jouw bestelling voor 12:00 uur (ma t/m vrij) te plaatsen en deze dezelfde dag nog te ontvangen. Hier rekenen wij € 8,95 verzendkosten voor bij bestellingen onder € 50 en € 2,95 voor bestellingen boven € 50. De bestelde artikelen worden verstuurd via Instabox en zullen nog dezelfde avond bij jou bezorgd worden.

Niet thuis? Laat jouw pakket bij de buren bezorgen.

Het is mogelijk om een ander bezorgadres op te geven dan je huisadres (bijvoorbeeld van jouw werk of een PostNL afhaalpunt). Daarnaast kun je ook aangeven dat het pakket bij de buren bezorgd mag worden. Hier rekenen we € 6,50 bezorgkosten voor.

Liever niet bij de buren bezorgen?

Dat kan natuurlijk ook! Met onze levering kunnen wij zorgen dat het pakket alleen bij jouw thuis afgeleverd wordt en niet bij de buren. Hiervoor worden extra bezorgkosten gerekend van € 6,50. Zo bezorgen wij precies zoals jij het wil. 

Haal af in de winkel of bij een PostNL afhaalpunt

Jouw pakket zal uitsluitend op het door jou gekozen adres aangeboden worden, en de bezorger zal om een handtekening voor ontvangst vragen. Je kan er ook voor kiezen om de bestelling af te halen bij één van onze winkels. Dit is - wanneer je in de buurt woont - veelal de snelste optie.

Bezorgdagen van maandag t/m zaterdag. Bezorger gemist?

De bezorgdagen van De Voordeelmarkt zijn maandag tot en met zaterdag. Heb je de bezorger gemist? Dan zal deze een kaart bij je in de brievenbus doen met daarop het adres van het dichtstbijzijnde PostNL of Instabox afhaalpunt.

Laminaat laten bezorgen

Bestel je laminaat bij De Voordeelmarkt? Dan zal onze klantenservice contact met je opnemen om een tijdstip voor de bezorging in te plannen. Bezorgen van laminaat zal tot aan de eerste drempel van jouw huis zijn.


De Voordeelmarkt verzendkosten:

Standaard verzendkosten:

  • GRATIS verzending bij bestellingen vanaf €50 (standaard bezorging)
  • Bij bestellingen onder de € 50 worden verzendkosten van € 5,95 in rekening gebracht
  • De standaard bezorgkosten voor laminaat zijn € 50 per pallet
  • De verzendkosten voor bezorging in België bedragen € 5,95. Levering vindt plaats binnen 1 à 2 werkdagen.

Verzendkosten De Voordeelmarkt Express service:

  • Bestellingen onder € 50 voor 12:00 geplaatst en dezelfde dag bezorgd € 8,95
  • Bestellingen boven € 50 voor 12:00 geplaatst en dezelfde dag bezorgd € 2,95