logo tagline

Recensies van De Voordeelmarkt

Bij De Voordeelmarkt hechten wij veel waarde aan wat jij van ons vind. Onze producten, adviezen en voordeel staan allemaal in teken van jou. Zodat jij de juiste producten, goede adviezen en het meeste voordeel altijd makkelijk kan vinden.

Reviews via Trustpilot

Beoordelingen vinden van De Voordeelmarkt doe je via Trustpilot. Natuurlijk zien wij jou graag jouw mening geven over ons. Daarom sturen wij iedereen na een online bestelling een uitnodiging om een review achter te laten op Trustpilot.

Waarom Trustpilot voor De Voordeelmarkt?

Wij kiezen voor Trustpilot omdat Trustpilot zorgt voor transparante reviews. Iedereen, zowel tevreden als ontevreden krijgt een uitnodiging voor een recensie. Zowel voor het ons als bedrijf als voor het product wat je gekocht hebt kun je een recensie achterlaten. Het enige wat wij kunnen doen na het plaatsen van jouw recensie is controleren of je iets gekocht hebt en reageren op jouw review.

Jij kunt echter veel meer met Trustpilot. Je vind hierin alle reviews die zijn achtergelaten op Trustpilot. Of het nu oude of slechte reviews zijn, een review op Trustpilot verdwijnt niet.

Review achterlaten op Trustpilot?

Dat kan zeker! Maak eenvoudig een account aan om een review te schrijven en laat weten of jij fan bent van De Voordeelmarkt.