logo tagline

Welkom bij De Voordeelmarkt!

De Voordeelmarkt is de vakwinkel waar je terecht kunt voor al jouw verf en meer! Denk bijvoorbeeld aan binnen- en buitenverf, behang, laminaat en alle toebehoren zoals schuurpapier, verfkrabbers en verfkwasten. Voor elke klus en portemonnee, is er een geschikte oplossing bij De Voordeelmarkt.

Prijs en kwaliteit

Bij De Voordeelmarkt is prijs-kwaliteit erg belangrijk. Ons motto is dan ook: De beste verf voor de laagste prijs! Wij streven ernaar de beste prijs te hanteren voor verf en klusproducten. Dit kunnen wij onder andere realiseren doordat we grote volumes inkopen. Jij als klant profiteert hier uiteraard het meest van!

Echte vakmensen voor het beste klusadvies

Verder vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers goed zijn opgeleid en over de juiste vakkennis beschikken. Dit bereiken wij door onze medewerkers regelmatig op cursus te sturen. Hierdoor krijg jij altijd het juiste klusadvies.

De Voordeelmarkt winkels

Je vindt De Voordeelmarkt winkels in de volgende plaatsen: Apeldoorn, Deventer, Emmen, Nijmegen, Nijverdal, Sittard en Zutphen. Daarnaast kun je natuurlijk 24 uur per dag terecht bij onze webshop, voor al jouw klusartikelen.