logo tagline

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Bij De Voordeelmarkt vind je de beste verf voor de laagste prijs. Wil je graag als eerste op de hoogte zijn van lopende en komende acties? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief zodat jij geen enkele aanbieding mist. Niet alleen voor verf, maar ook ijzerwaren, gereedschappen en schoonmaakmiddelen vind je bij De Voordeelmarkt. 

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Zo krijg je twee keer per week onze nieuwsbrief toegezonden met daarin aanbiedingen, goede voordeelpakkers, kwaliteitsproducten, handige blogs met tips en tricks én overzichtelijke stappenplannen. Schrijf je nu in en je krijgt direct 50 kluspunten cadeau. Daarbovenop maak je tot en met 30 november 2023 kans op het winnen van één van de vijf Dinercheques ter waarde van € 100!

Bij De Voordeelmarkt werken we graag in jouw voordeel. En dat gaat voor ons verder dan goedkope verf aanbieden. Als De Voordeelmarkt willen wij jou graag helpen bij jouw verfklus. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste verf, gebruiken van de juiste schildersbenodigdheden of volgen van de juiste stappen om jouw klus tot een goed einde te brengen.

Om dat te doen posten we regelmatig nieuwe blogs en stappenplannen waarin we jouw voorzien van advies wat jou kan helpen. In het maken van de keuze voor een klus, kleur of verf. Omdat zelf een schildersklus aanpakken makkelijker kan zijn dan je denkt!

Dinercheque winnen

Met het inschrijven voor onze nieuwsbrief maak je vanaf 28 augustus 2023 tot en met 30 november 2023 kans op het winnen van een dinercheque ter waarde van € 100! Na 30 november nemen we per mail contact met de winnaars op en versturen we de dinercheques zodat jij in de december maanden, of daarna, lekker uit eten kan bij een restaurant bij jou in de buurt. Ideaal als je zelf aan het klussen bent geweest en geen zin hebt om zelf te gaan koken.

Nog meer voordeel!

Je hebt geen ladder of steiger nodig om op de hoogte te blijven. Schrijf je gewoon in voor onze nieuwsbrief! Onderaan onze website vind je altijd een invulveld waar jij je kunt inschrijven en hierboven kun je direct jouw profiel verder aanvullen zodat we je persoonlijk kunnen benaderen én een cadeautje kunnen sturen op je verjaardag!

Niet alleen ben je nu altijd op de hoogte, maar je krijgt ook nog extra voordeel! Met jouw profiel kun je online bestellen en voor elke euro die je uitgeeft krijg je een extra kluspunt. Zie het als de digitale versie van de kluspas. Bij 250 punten krijg je maar liefst € 12,50 korting op je volgende bestelling.