logo tagline

De Voordeelmarkt Zutphen B.V.

Contactgegevens

Gerritsenweg 2

7202BP Zutphen

zutphen@devoordeelmarkt.nl

0575 540 880

Openingstijden winkel

Maandag 09:00 - 18:00

Dinsdag 09:00 - 18:00

Woensdag 09:00 - 18:00

Donderdag 09:00 - 18:00

Vrijdag 09:00 - 21:00

Zaterdag 09:00 - 17:00

Dé verfwinkel in Zutphen

Deze verfwinkel van De Voordeelmarkt in Zutphen staat open voor elke klantvraag of klusprobleem. Het team van verfkenners in Zutphen staan klaar voor elke uitdaging samen met filiaalleider Jorgen. Ben jij op zoek naar verf, voordeel en advies? Of weet jij al precies wat je nodig hebt maar zoek je professionele verf? Kom langs in onze winkel in Zutphen!

Verf, voordeel en advies

Met de kwaliteitsmerken zoals Sikkens, Drenth en Flexa vind je in onze verfwinkel in Zutphen altijd de beste verf voor jouw klus. En zoals het past bij De Voordeelmarkt vind je deze bij ons voor de juiste prijs! Zo maken wij van ons voordeel ook jouw voordeel! Twijfel je over jouw schildersklus? Vraag onze verfkenners om mee te denken en samen maken we er een succes van!

Ben je al in onze winkel in Zutphen geweest? Laat ons en andere mensen weten hoe het was!

Schrijf een Google review voor De Voordeelmarkt Zutphen

De Voordeelmarkt in Zutphen

In onze verfwinkel in Zutphen vind je een ruim assortiment met verf, schildersbenodigdheden en andere klusartikelen. Ben jij op zoek naar Histor, Flexa of Hammerite verf? Of juist naar een beits van Cetabever of Rambo? Bekijk de actuele voorraad online of informeer in de winkel wat de beste oplossing is voor jouw klus! Graag tot snel!