logo tagline

Extra 20% korting op verf en meer: Black Friday bij De Voordeelmarkt

Met Black Friday bij De Voordeelmarkt pak je vier dagen lang extra voordeel op verf, schildersbenodigdheden en meer! Vind goedkope verf met korting, rollers en kwasten met een extra 20% korting op verf, behang, laminaat en meer!

Van Black Friday tot en met Cyber Monday 2022 krijg je bij De Voordeelmarkt nu 20% extra korting. Met deze Voordeel-Vierdaagse pakken we extra uit. En dat op het hele assortiment!

Hoeveel korting met Black Friday op verf?

Tijdens de Voordeel-Vierdaagse krijg je bij De Voordeelmarkt extra korting. Black Friday is ook in Nederland een begrip geworden dat elk jaar terug komt. Maar wij geven Black Friday graag meer kleur en jou meer voordeel!

Dus deze dagen zetten wij naast de bestaande voordelige prijzen nog een extra korting bovenop de scherpe prijzen. De perfecte tijd om alvast jouw verf te kopen! Goedkope verf bestel je dan ook via onze webshop of ga rechtstreeks naar onze winkel toe!

Verf Black Friday

Zeg je De Voordeelmarkt dan zeg je verf. En zeker de beste verf van onder andere Sikkens, Drenth en Fitex. Normaal bieden wij al scherpe prijzen aan, maar nu koop je jouw merk nog voordeliger! Ook onze goedkope partijverf van bijvoorbeeld Histor, Flexa en meer!

Pak dus nu jouw voordelige verf mee, of dat nu muurverf, lakverf of beits is. Zo ben jij straks klaar om gelijk aan de slag te gaan. Begin gelijk met de muren binnenshuis of sla alvast jouw verf in om dit voorjaar buitenshuis aan de slag te gaan!

Wanneer is Black Friday 2022?

Black Friday is op 25 november 2022. Na deze vrijdag volgt ook gelijk Cyber Monday, op maandag 28 november 2022, waarbij vaak elektronica en online aanbiedingen naar voren komen. Bij De Voordeelmarkt is Black Friday 2022 de dag waarop de Voordeel-Vierdaagse wordt ingeluid.

Deze vier dagen krijg je bij De Voordeelmarkt 20% extra korting op onze producten. Niet alleen online, maar ook in onze winkels. Na het grote succes van vorige jaar komen we ook dit jaar terug met een grote actie. Zo haal jij nergens zo voordelig jouw favoriete verfmerk bij De Voordeelmarkt tijdens Black Friday!