logo tagline

Win een kamado barbecue van Kamado Joe

Tijdens de zomervakantie vind je bij De Voordeelmarkt verschillende grote acties. Natuurlijk koop je voordelig jouw Sikkens Rubbol XD, Fitex buitenlak of muurverf. Naast deze prachtige acties maak je in onze winkels kans op een prachtige Kamado Joe of een ticket voor een drie uur durende barbecueworkshop van Kolenboertje.

Hoe kun je winnen?

Beleef een onvergetelijke zomervakantie vol smaakvolle avonturen bij De Voordeelmarkt! Van 17 juli tot en met 27 augustus maak je bij al onze 11 winkels kans op het winnen van een van de zes Kamado Joe Classic I barbecues. Daarnaast worden er ook 40 BBQ-workshoptickets verloot onder de deelnemers. Deze tickets, verzorgd door Kolenboertje, geven je de kans om jouw grillvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Hoe kun je deelnemen?

Om kans te maken, hoef je alleen maar een bezoek te brengen aan een De Voordeelmarkt winkel en voor minimaal € 50 aan producten te besteden. Of je nu op zoek bent naar beits, buitenlak of verfkleuren om je huis op te frissen, wij hebben alles wat je nodig hebt voor een geweldige zomer! Vergeet niet om je gegevens achter te laten in de winkel, zodat we contact met je kunnen opnemen als je wint.

Wat kun je winnen?

Als gelukkige winnaar van een Kamado Joe Classic I barbecue ontvang je een veelzijdige en hoogwaardige barbecue waarmee je de lekkerste gerechten kunt bereiden. Deze innovatieve barbecue zal jouw culinaire creaties naar een hoger niveau tillen en je gasten versteld doen staan. Daarnaast hebben we 40 BBQ-workshoptickets beschikbaar. Tijdens deze Jan Steen workshop, verzorgd door Kolenboertje, leer je de fijne kneepjes van het barbecueën en ontwikkel je jezelf tot een ware grillmaster.

Wacht niet langer! Bezoek vandaag nog een De Voordeelmarkt winkel tussen 17 juli en 27 augustus, besteed minimaal € 50 en laat je gegevens achter om kans te maken op een Kamado Joe Classic I barbecue of een van de 40 BBQ-workshoptickets verzorgd door Kolenboertje. Maak van deze zomer een onvergetelijke ervaring!

Deze actie is geldig van 17 juli tot en met 27 augustus 2023. Lees ook de volledige actievoorwaarden.